3D visualisering

​Mange mennesker har svært ved at danne sig et indtryk af en bygnings indretning og udtryk, eller produktets design og funktionalitet alene ud fra skitser, 2d tegninger og tekniske beskrivelser.

Vi skaber fotorealistiske 3D billeder eller 3D filmsekvenser af arkitektur produkter der måske endnu kun eksisterer på tegnebordet.

Med 3D billederne kan vi skabe et så præcist og konkret et markedsføringsmateriale, at kunden har et realistisk grundlag at træffe beslutninger ud fra.

VIVA 3D

Vi har i mere end 10 år arbejdet med 3D visualisering som en uundværlig del af vores projekter, det være sig som skitserings- værktøj for at afprøve ideer allerede på et meget tidligt stadie i designprocessen, eller som effektivt formidlingsværktøj i forbindelse med præsentation og markedsføring af byggeri og produkter, både til privat og erhverv.

Som en naturlig del af de arbejdsprocesser, har vi etableret VIVA3D - et specialiseret team af arkitekter der arbejder med 3D print og visualisering, industrielt design og grafik.

  • Fotorealistiske 3D visualiseringer af byggeri og produkter/ inventar, enten som stillbilleder eller film
  • ​​Markedsføringsmateriale i form af brochurer, websites og annoncer
  • ​​Præsentationsmateriale, plancher, prospektmapper og digitale præsentationer til storskærm/ projektorvisninger
  • ​Visualisering til vurdering af farveholdning, lyssætning og materialesammensætninger
  • ​Informationsmateriale såsom digitale, interaktive brugsvejledninger
  • ​Visualisering af butiksindretning, messestande og udstillinger