FAKTA

Bygherre : Vejen Kommune
Arkitekt : VIVA Arkitekter
Ingeniør: DRIAS
Beliggenhed : Andst
Kontraktperiode : 2013
Anlægssum: ca. 10,3 mio

Status: Afsluttet

BØRNECENTER - ANDST

Totalrådgivning i forbindelse med opførelsen af et nyt børnecenter i Andst.

Børnecenteret skal skabe rammerne for ca. 60 børnehave børn, 80 SFO børn, 130 skoleelever og 30 medarbejdere.


Etableringen af børnecenteret skaber muligheden for at fastholde dagtilbud og undervisning i nærområdet. Det tager udgangspunkt i skolens eksisterende bygningsmasse og idrætshal ved nedrivning, ombygning, omrokering og tilbygning skabes det nye børnecenter..

​​FAKTA
​År : 2010
​Placering : Egebjerg
​Bygherre : Horsens Kommune
​Status : Opført
​Areal : 1500m²

Børnehaven - Kaskelotten Egebjerg

Viva Arkitekter var bygherrerådgiver i forbindelse med om og tilbygning af Kaskelotten en eksisterende daginstitution i Egebjerg .Efter om og tilbygning rummer daginstitutionen nu 9 grupperum , vuggestue og et produktionskøkken til i alt 180 børn. Byggeriet er opført i energi klasse 1 .

​​FAKTA
​År : 2020
​Placering : Vester Nebel
​Bygherre : Vester Nebel Hallen
​Status : Projektforslag
​Areal : 2200 m²

Projektforslag vester nebel mulitihal

Den nye hal, sal og multihus er en drøm om at skabe et sted med “Rum til bevægelse” og plads til alle. Et samlende og vedkommende

hus, som bidrager til oplevelser, bevægelse og fællesskaber. Et mødested for foreninger, borgere, virksomheder og organisationer i Vester Nebel og omegn og samtidig et bidrag til værdiskabende events og arrangementer.

Med den nye hal, sal og multihus skabes et nyt sted i Vester Nebel. Ikke bare en hal, en sal og et multihus, men en samlet identitet omkring det at bevæge sig og at være i bevægelse i Vester Nebel.

Multihallen er - arkitektonisk set - to sammensatte volumener, hvilket understreges af facadens to forskellige facadematerialer/-farver, og

bygningen vil fremstå som en samlet æstetisk og harmonisk helhed med en tung base i beton og en overbygning med lette facadematerialer.

Overbygningen danner således kontrast til den tunge base og medvirker til, at hallens størrelse visuelt mindskes - men alligevel vil fremstå

som et moderne idrætsbyggeri.