øvrige boliger

​​FAKTA
​År : 2015
​Placering : Horsens
​Bygherre : Teknisk Kollegium
​Status : Udført
​Areal : 1100 m²

Via Kollegie - renovering

Som følge af skimmelsvamp i to af Horsens Teknisk kollegies bolig blokke. Blok F og G, har tegnestuen udført en renovering, som omfattede indeklima, renovering af ydervægge, nye badeværelser, fugt isolering af kælder, ny tagbelægning, renovering af altaner samt delvis nye installationer. 

16 boliger i alt.

vILLAer på Højleddet

FAKTA
​År: 2016
​Placering: Holte
​Bygherre: Privat
​Entreprenør: VILLA-HUS Byg ApS
​Status: Igangværende
​Areal: Sammenbyggede villaer - ialt  356 m²

Husene på Højleddet er en ny fortolkning af det traditionelle længe hus. Den lange smalle grund gav det arkitektoniske greb med en nyfortolkning af det traditionelle længehus.

De 2 huse er sammenbyggede men forskudt for hinanden, så der dannes private uderum. Den sorte facadesten, de skarptskårne saddeltage udført i sort tagpap m liste tækning tilfører husene et skulpturelt udtryk.

De sammenbyggede villaer fremstår som en arkitektonisk helhed i smuk sammenhæng med den omkringliggende gamle have og den tilstødende sø. 

​​FAKTA
​År: 2017
​Placering: Lund
​Bygherre: Privat
​Status: Igangværende
​Areal: 300m²

Villa Lund

Med villaens beliggenhed lidt udenfor landsbyen Lund ligger huset placeret i landlige omgivelser med udsigt til skov, eng og egen sø.

Villaen fremstår på mange måder minimalistisk og spartansk i sit formsprog, men med tydelige referencer til den nordiske tradition. 

Huset opføres i gule special tegl og bygger på bæredygtige principper med sol og jordvarm